пʼятниця, 21 червня 2024 р.

#Книга_тижня. Гері Джон Бішоп «Розгреби своє лайно!»

 Гері Джон Бішоп «Розгреби своє лайно!»

КМБУКС, 2023



Бестселер The New York Times!

Книга підкорила весь англомовний нон-фікшн! У світі продано понад двохмільйонний тираж книги!

Ти колись почувався хом’ячком у колесі, який усе життя несамовито мчить уперед, але чомусь так і не рушає з місця? Твій самонищівний монолог псує повсякденне життя нескінченним потоком сумнівів і відмовок? Тож, ця книга словесний ляпас від Усесвіту, щоб ти прокинувся, усвідомив свій потенціал, і зробив своє життя винятковим.

Гері Джон Бішоп – експерт з питань саморозвитку світового класу, стверджує: кожна людина розмовляє з собою, і від того, як вона це робить, залежать її кар'єра, рівень доходу, сімейне життя та інші маркери особистого успіху. Простіше кажучи, слова, якими ти описуєш обставини свого життя, визначають твоє бачення, проживання і участь у цих самих обставинах і суттєво впливають на те, як ти даєш раду великим і маленьким життєвим негараздам. «Розгреби своє лайно!» – це максимально практичне керівництво для управління внутрішнім монологом, яке підтверджує, що позитивні розмови із самим собою можуть істотно поліпшити настрій, підвищити впевненість у собі, продуктивність і багато іншого. А ще, у цій книзі: добірна колекція особистих установок та цитат відомих історичних особистостей. Проте, найважливіше  – читаючи цю книгу, взаємодіяти із нею, спробувати те, про що в ній написано.

Філософи-стоїки, зокрема й Аврелій, вважали, що події зовнішнього світу взагалі не владні над нами. Ми створюємо власну реальність завдяки своєму розуму. «Позбудься відчуття, що тебе образили, – зникне і сама образа».

Тож пропонуємо поміркувати над цим твердженням разом із автором та його книгою «Розгреби своє лайно!», яку ви можете взяти для прочитання у читальній залі бібліотеки. Запрошуємо.

                                                         




Немає коментарів:

Дописати коментар