середу, 31 січня 2024 р.

#Книга_тижня. Меган Девайн. "Це ОК, якщо ви не ОК. Як пережити горе і втрату".

 

Меган Девайн- авторка цієї книги,  пізнала у своєму житті кохання й зазнала важкої втрати, тому у своїй книзі вона веде розповідь і як психотерапевт, і як жінка, яка пережила смерть коханого. З утратою коханої людини її життя назавжди змінилося. Пережити це неможливо, горе, насамперед, потрібно «прожити», подолати, навчитись із цим жити.

Меган Девайн пропонує кардинально нові підходи до того, як переживати і як підтримувати людину в скорботі. Вона розвінчує соціальний міф про те, що людина у скорботі повинна якомога швидше повернутися до нормального, «щасливого» життя, і натомість пропонує «золоту середину» - будувати своє майбутнє, не намагаючись подолати горе.

Історії різних людей, дослідження, підказки, творчі тренінги та практики, що грунтуються на усвідомленості, - усе це авторка пропонує у своїй унікальній книзі про досвід переживання горя в особистому житті, житті дорогих нам людей та загалом у суспільстві.

«Коли переживаєш важкі часи, найважче – це саме спроби отримати або надати підтримку. У своїй книзі «Це ОК, якщо ви не ОК» Меган Девайн допомагає людині гідно пройти цей період у своєму житті. Сприймаючи вас із любов’ю та співчуттям, Меган відкриває вам новий і світлий погляд на світ. І це саме те, що вам наразі потрібно». (Ванесса ван Едвардс, провідний експерт з міжособистісних комунікацій, авторка книги «Захоплення».



Немає коментарів:

Дописати коментар