середа, 27 грудня 2023 р.

Сергій Вожжов «Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу»

 

   


    Книга  «Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу» (Видавництво Ранок) -  справжній грошово-підприємницький квест із завданнями для підлітків від Сергія Вожжова, зустріч з яким відбулася у нашій книгозбірні 16 листопада.  Читачі та шанувальники #Лісові_комерсанти_на_Волі_2 мали чудову нагоду поспілкуватися з підприємцем, бізнес-тренером міжнародного класу, автором і ведучим телевізійних програм про фінанси та підприємництво, письменником, автором  та одного з розробників нашої улюбленої фінансової гри «Лісові комерсанти». А бібліотека отримала з рук автора цю чудову книгу у подарунок . З автографом Сергія Вожжова!

       Ця книга саме для підлітків, бо Сергій Вожжов достеменно знає і розуміє цю аудиторію, бо багато років викладає тинейджерам фінансову грамотність. Герої історії – семеро підлітків, які вплутались в неабияку авантюру –фінансову гру з суперпризом!

       Але, як зазначає автор: «Важливо, що ця історія справжня. Справжні діти – герої цієї книжки. Справжні фінансові установи та правила їхньої роботи. Справжні правила взаємодії  з грошима. Справжні  ігри та завдання. Справжні таємниці й ситуації. Справжні фахівці та поради.  Тут майже немає нічого вигаданого. Усе це зібрано з життя і вкладено в одну історію – про підлітків, їхню мрію та мільйон.

      А оскільки історія справжня, вона може статися і з тобою. Щоправда, за однієї умови – якщо не просто читатимеш цю книжку, а разом з її героями виконуватимеш завдання. Повір, результат тебе потішить. Зроби це, щоб отримати від читання максимальну користь».

       Отже, не втрачайте ані хвилини – мерщій до роботи!

        Книга знаходиться у читальній залі, де ви можете з нею ознайомитись.


Немає коментарів:

Дописати коментар