четвер, 6 липня 2023 р.

«Як виховати читача» Памела Пол Марія Руссо

 

Що робити, щоби читання стало любов’ю й дитина не бралася за книжку лише з примусу, а чого робити точно не варто? Що і як читати дітям різного віку (від народження й до старшої школи)? Про це розповідають Памела Пол і Марія Руссо в книжці «Як виховати читача» (ArtHuss, 2020).

«Як виховати читача» зручно поділена на «вікові» й «тематичні» рубрики, тож може стати комплексним путівником у світ дитячої психології й літератури — короткі анотації чергуються тут із дуже практичними порадами, як прищепити малюкам любов до книжок, відповідями на поширені запитання й розвінчуванням міфів.

Наприкінці кожного розділу зібрано рекомендовані для відповідного віку книги. Останній розділ пропонує ще більший перелік рекомендованої літератури, яка напевно зацікавить не тільки дітей, але й батьків.

Партнером українського видання став портал «БараБука» — перший український професійний інформаційний ресурс про видання для дітей та юнацтва. Фахівці порталу «БараБука» долучилися до розробки книжкових рекомендацій спеціально для українських читачів. Також зручний і приємний додаток – у книжці вміщено інформацію про українські переклади видань, що згадуються авторками.


#Книга_тижня #Читай_на_Волі_2


 

Немає коментарів:

Дописати коментар