четвер, 15 червня 2023 р.

«Таємниця мого чоловіка» Ліян Моріарті

 

Книги австралійської письменниці Ліян Моріарті – це справжній вибух в свідомості читача, органічне сплетіння детектива і психологічної драми, де необхідно уважно спостерігати за примхливостями сюжетів і долями персонажів.

Однією з найяскравіших праць письменниці є роман «Таємниця мого чоловіка». Він – про складність стосунків, родинні таємниці, прощення, довіру і любов між близькими людьми. Це – дивна історія з двома паралельними сюжетними лініями, в якій все загадкове набуває особливого сенсу, а один невеличкий клаптик паперу ладен зруйнувати роками налагоджені сімейні стосунки. Недарма в анотації говориться, що деякі таємниці краще залишити замкненими назавжди.

За рік після виходу роману, в США його переклали на 40 мов. На сьогоднішній день у світі вже продано понад 3 мільйони примірників. І досі роман, який свого часу став номером один у списку бестселерів New York Times, активно розкуповується й обговорюється.

Якщо ви полюбляєте емоційно насичені гостросюжетні історії з яскравим присмаком сімейної драми та детективними нотками, запрошуємо у відділ читальних залів, «Таємниця мого чоловіка» та інші книги Ліян Моріарті чекають на вас.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар