середу, 13 липня 2022 р.

«Мама й син. Як виховати надзвичайного чоловіка»

 

«Мама й син. Як виховати надзвичайного чоловіка»

#психологічна_допомога#читай_ на_Волі_2

 


Сучасний світ, налаштований на безальтернативний успіх, ставить перед майбутніми чоловіками багато складних викликів і піддає їх неабиякому тиску. І вплинути на те, як хлопці впораються із цим, здатні їхні матері.

Мег Мікер – лікарка-педіатр із 30-річним досвідом роботи,  мама чотирьох дітей, а ще авторка шістьох бестселерів по вихованню – у своїй книзі «Мама й син. Як виховати надзвичайного чоловіка» щедро ділиться секретами, які допоможуть жінкам побудувати довірливі й близькі стосунки з синами або ж відновити й зміцнити їх. Книга робить акцент на головних питаннях в житті мами і сина. Любов і підтримка, турбота і незалежність, протистояння і конфлікти - всім цим темам приділено найпильнішу увагу.

З цієї книги ви дізнаєтеся: - Як говорити на одній мові зі своїм сином? Як навчити хлопчика виражати свої почуття? Навіщо йому потрібна незалежність? Як навчитися не тільки слухати, але і чути?  Як вижити під час протистояння? Що значить "відпустити сина" і як це зробити правильно?

Окремо автор говорить про те, як включити батька в виховний процес, як уберегти підлітка від небезпек, пов'язаних з сексом, як забезпечити дитині чоловічу увагу, якщо він росте без батька. Довірча інтонація Мег Мікер та безліч прикладів з життя допомагає читачеві краще засвоїти корисні і мудрі поради.

Книга «Мама й син. Як виховати надзвичайного чоловіка» допоможе мамам знайти в собі сили й упевненість, якими вони зможуть поділитися зі своїми дітьми; підкаже, як подолати протиріччя й суперечності, які час від часу виникатимуть між ними та підлітками; підтримає тоді, коли настане час самостійного плавання вашого хлопчика.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар