середа, 5 серпня 2020 р.

7 книг про досягнення успіху.

     Уроки успіху не лежать на поверхні. Вони відкриваються лише тим, хто налаштований на прагнення і пошуки. Тому сьогодні ми пропонуємо 7 нових книжок для досягнення успіху у житті.

1.

   У світі, де робота значною мірою спрощена та автоматизована, креативність має коштувати більше, ніж праця з шаблонами. Митці у різних сферах часто-густо не розуміють власної унікальності, не знають собі ціни, і це шкодить їхній кар'єрі та творчості. Гоїнс розвінчує міф про те, що творчість - ілюзорний таємничий вимір, у якому може існувати лише невеличка купка обраних. Натомість він нагадує, що бути митцем - робота, яку може виконувати будь-яка достатньо мотивована людина, основні стратегічні зусилля якої спрямовані на пошук натхнення, співпрацю, дисципліну та маркетинг. Книжка містить практичні дієві поради митцям для досягнення творчого й фінансового успіху. Джефф  Гоїнс показує, як застосовувати креативність як знаряддя для заробітку та будування життя для себе.

2.
   Існує міф, що юнакам і дівчатам, яким минуло двадцять, бракує тямущості, щоб цікавитися інформацією, здатною змінити життя. А також міф про те, буцімто тридцять - це нові двадцять і зробити щось у пізнішому віці означає зробити це краще. Натомість Мег Джей довела факт, що 80% доленосних подій відбуваються в житті людини до 35 років. Дві третини зростання рівня зарплатні припадає на перші десять років кар'єри. До тридцяти років понад половина людей одружуються, зустрічаються або живуть разом із майбутніми чоловіками чи дружинами. Характер найістотніше змінюється в період від двадцяти до тридцяти років - не до і не після. До тридцяти років мозок людини завершує свій розвиток. І що тепер робити з цією інформацією? Саме час дізнатися, як не змарнувати можливості "вирішального десятиріччя".

3.
  Цілком новий погляд на знання й освіту, синтез технічних, природничих і гуманітарних наук! Автори не зациклені на тому, що чекає наше суспільство, а вже міркують, як готуватися до майбутніх викликів, і пропонують дев'ять основних принципів, з усвідомлення яких сучасній людині разом з однодумцями варто розпочинати будь-який проєкт. Завдяки неймовірним практичним прикладам і даним передових досліджень та філософських концепцій, почерпнутих в "Media Lab MIT" і за її межами, ця книжка допоможе вам адаптуватися й досягти успіхів у нашому непередбачуваному світі.

4.

   Що спільного у Шарля де Голля та Стіва Джобса, Сержа Генсбура та Дж.К.Роулінг, Томаса Едісона та Вінстона Черчилля? Усі вони зазнавали поразок, перш ніж стали успішними. Їхні приклади ніби підказують нам: сила полягає не в одній невдачі, а в їх різноманітті. Існують поразки, що дають нам силу не сходити зі свого шляху, і ті, що спонукають нас його змінити. Є провали, які формують із нас бійців, роблять нас мудрішими, звільняють час для інших справ. Розповідаючи історії успіху відомих людей крізь призму вчень Ніцше, Фройда та інших визначних філософів, автор цієї книжки навчить вас досягати успіху, протистояти невдачам і перетворювати поразки на перемоги, щоб жити повноцінно і здійснити свої мрії.

5.
  Більшість керівників вважає, що мотивація співробітника залежить від матеріальних винагород, бонусів або премій за досягнення результату. Деніел Пінк руйнує цей міф і обгрунтовує новий підхід. Чому, залюбки беручись за роботу, за яку нам пропонують великий гонорар, ми не замислюємося над миттєвістю грошової мотивації, не розуміємо, що надалі втратимо інтерес до роботи?
  Як навчитися наймати лише тих працівників, у яких внутрішня мотивація переважає та які бажають самореалізуватися, удосконалити свою майстерність у професії або покликанні? Як мотивувати підлеглих та допомогти їм бути успішними, перемагати конкурентів та досягти мети?
    Автор пропонує нову систему, засновану на психології та реальній практиці управління, пояснює її методи, інструменти та допомагає застосувати їх на практиці.

6.

   Девід із кожним днем почувається все більш розчарованим та пригніченим. Маючи пристойну роботу, житло та друзів, він усе одно відчуває порожнечу всередині... доки не зустрічає таємничу молоду жінку - і її поява перевертає все його життя.
     Це - порадник із саморозвитку, поданий в обгортці художньої притчі про давній таємничий рукопис. Книга окреслює дев'ять помилок, що заважають нам досягати своєї мети. Ви навчитеся долати перешкоди, здобувати натхнення і перебудувати власне життя.

7.
  
 Успішні люди не намагаються зробити все й відразу – вони вміють концентруватися на найважливішому. Це видання навчить вас бути ефективним та використовувати свій час з максимальною користю. Автор розповідає, як вирішувати складні завдання й виходити із зони комфорту, контролювати свій час та життя.
   Він пропонує 21 практичну пораду, яку можна застосувати просто зараз! Кожну з них він перевірив на власному досвіді!
      Отже, нові книжки чекають на вас у нашій затишній читальній залі.

#саморозвиток #мотивація #успіх


 

Немає коментарів:

Дописати коментар