вівторок, 23 липня 2024 р.

#Книга_тижня Фредрік Бакман «Що мій син має знати про світ».

 


    Фредрік Бакман — шведський блогер, журналіст і письменник, автор всесвітньо відомих бестселерів, перекладених двадцятьма п’ятьма мовами. Його книгами: «Чоловік на імя Уве», «Тривожні люди», «Моя бабуся просить їй вибачити», трилогією про маленьке містечко Бьорнстад та його юнацький хокейний клуб: «Ведмеже місто», «Ми проти вас», «Переможці» зачитуються читачі  нашої бібліотеки.

    Сьогодні нашою #Книга_тижня є дебютний роман Фредріка Бакмана «Що мій син має знати про світ» (Київ, #книголав) - новинка для наших читачів.

    Батьківство – це не так уже й легко , як здається. Недоспані ночі, обкакані підгузки, автокрісла, колискові, правила дитячого харчування і розвитку. А скільки ще попереду: друзі, дорослішання, життєві пригоди…Не завжди знаєш, як бути хорошим татом і не накосячити.  Але найкраще, що ти можеш, - поговорити зі своїм крихітним сином: поділитися смішними історіям, цінними лайфхаками, таким різноманітним досвдом.

    Це повість в есеях і нотатках, написаних батьком до сина, а можливо – й до самого себе. Це легка, смішна, іронічна й зворушлива книжка про батьківство, страхи і помилки, дурнуваті ситуації і життєві переосмислення, а також – про любов. Бо так часто вона стає точкою опори у цьому неідеальному світі.


Немає коментарів:

Дописати коментар