понеділок, 4 вересня 2023 р.

Особистість на 100%. Гід із дорослішання для підлітків та їхніх батьків.

 


Особистість на 100%. Гід із дорослішання для підлітків та їхніх батьків. Збірка самарі (харківського видавництва «Моноліт-Bizz»)

До збірника увійшли самарі 10 світових бестселерів, які допоможуть підлітку впоратися зі своїми емоціями, взяти керування життям у власні руки й навчитися успішно спілкуватися та вирішувати проблеми. Особливо корисними будуть поради, якщо дитина заплуталась, загубилась в лабіринті емоцій і почуттів, втратила впевненість. Книга допоможе дитині налаштуватися на позивні зміни, розвинути емпатію, з’ясувати, що таке тривога і як давати собі з нею раду; налагодити стосунки, зрозуміти себе та інших людей; навчитися робити правильний вибір там, де це справді важливо.

 «Моноліт-Bizz» – українське видавництво, яке спеціалізується на літературі, присвяченій бізнесу та особистісному зростанню. «Наші книжки — пігулки для мозку», – так говорять представники «Моноліт-Bizz» про випущені ними в світ книги. Відомі іноземні підприємці, бізнес-тренери і психологи виходять тут друком у гарному українському перекладі. Світові бестселери та інші унікальні книги допомагають читачам знаходити свій шлях у житті, розвиватися, досягати успіху у всіх сферах.

Запрошуємо у відділ читальних залів, книга «Особистість на 100%. Гід із дорослішання для підлітків та їхніх батьків» чекає свого читача!

#Книга_тижня #саморозвиток#Читай_на_Волі_2

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар