вівторок, 8 грудня 2020 р.

НОВИНКИ!!! Добірка світових бестселерів українською мовою!

 

До вашої уваги добірка світових бестселерів перекладених українською, які варто прочитати, щоб поринути у цікаві та захопливі сюжети. До нової добірки, яку ми пропонуємо вашій увазі, входять романи сучасних американських та європейських письменників.

Розі Волш. Сім щасливих днів.

Цей роман Розі Волш вперше написала під своїм власним іменем. Чотири попередніх успішних книжки авторка випустила під псевдонімом Люсі Робінсон.

Роман «Сім щасливих днів» зворушує до глибини душі та прискорює серцебиття. Захоплює та тримає до останнього епізоду цієї історії.

Сара тільки-но розлучилася, і доля одразу звела її з Едді. Спонтанне знайомство переросло у щире та сильне почуття, яке стало взаємним. Здається, таке трапляється лише у мелодрамах. Дивовижний тиждень разом, обіцянки та плани на спільне майбутнє. Хепіенд? Прощання перед відпусткою і, як гадала Сара, коротка розлука. Едді обіцяв потелефонувати з аеропорту. День, другий, тиждень – дзвінка немає. Кинув, захворів, загинув – Сара перебрала всі ймовірні варіанти. Друзі радили забути. Але кохання неможливо видалити із серця, як номер з телефону. Жінка береться шукати правду. Але є речі, про які ліпше не знати. Особливо про тих, кого ми любимо…

Сара Морган. Як зберегти таємницю.

Роман «Як зберегти таємницю» британської авторки романтичних бестселерів Сари Морган – це захоплива багатошарова історія , що змусить читача замислитись над швидкоплинністю часу, наслідками прийнятих рішень і власним майбутнім.

         Три покоління жінок із родини Стюарт – бабуся Ненсі, дві доньки, Лорен і Дженна, та онука Маккензі – зберігають власні таємниці. Бабуся Ненсі багато років крається тим, що ніколи належно не справлялася з материнськими обов’язками; Лорен певна, що її шлюб вдалий, хоча насправді він виявився хитким; Дженна ніяк не може зачати дитину, без котрої не мислить життя з коханим чоловіком, а в Маккензі підлітковий вік з усіма його труднощами. Зібравшись докупи в родинному гніздечку через життєву кризу, ці жінки вчаться позбуватися болючих таємниць, розкривати свої серця та цінувати й підтримувати одна одну попри всі випробування й негаразди. Кожна з них повинна пройти власний шлях до реалізації, щоб віднайти радість, любов і прощення.

Джон П.Стрелекі. Кафе на краю світу.

    Джон П.Стрелекі – популярний американський письменник, автор п’яти бестселерів з продажами, які сягають позначок у 3 мільйони примірників. Автор роками працював стратегічним радником для компаній та урядів у всьому світі. Входить до сотні визначних постатей у галузі лідерства та особистісного розвитку, які надихають найбільше.

         Ця книжка допоможе в пошуках відповідей. З нею ви запалите вогонь у душі, усвідомите, що цінне, а що –марнота, поглянете на життя інакше, незалежно від набутого досвіду.

     Зупиніться, Поставте на паузу щоденну метушню, вирвіться з її тенет і зазирніть до кафе на краю світу. Розгорніть меню й придивіться уважніше до останньої сторінки – там ви прочитаєте три запитання, від яких тікали все своє життя. Чому ви тут? Чи боїтеся ви смерті? Чи вдоволені ви?

        «Кафе на краю світу» справжній видавничий феномен, бестселер поза часом, що надихнув мільйони людей у всьому світі на великі зміни. Чарівна, легка й наснажлива, ця книжка вплине на ваш світогляд і назавжди змінить життя.

Гелен Хоанг. Коефіцієнт поцілунку.


      Дебютний роман молодої американської письменниці Гелен Хоанг «Коефіцієнт порятунку». Роман визнано однією з найкращих книжок за рейтингом The Washington Post.Він у списку 100 найкращих романів за версією Amazon.

         Головна героїня роману Стелла завжди вірила в…математику. Ця наука могла логічно пояснити все, що відбувається довкола. Алгоритми, розрахунки – завдяки їм можна передбачити будь-які дрібниці. Наприклад, поведінку покупців та їхню реакцію на новий продукт. Цими «передбаченнями» Стелла й заробляла собі на життя. Успішна на роботі, дівчина нещасна в особистому житті: через синдром Аспергера їй важко заводити знайомства й налагоджувати стосунки з чоловіками. Одного дня тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Ії вчителем стає Майкл – красунчик зі служби ескорт-послуг. Йому відомо все про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка й ніяких почуттів. Та кохання існує поза будь-якою логікою. І розв’язати е рівняння головним героям доведеться удвох…

    Чекаємо на вас у читальній залі нашій книгозбірні!

#новинки #світовіБестселери





Немає коментарів:

Дописати коментар