понеділок, 21 грудня 2020 р.

Кращі новинки для зимового читання.

 

Коли погода за вікном не зовсім спонукає до прогулянок, можна залишитися вдома і почитати, наприклад, трилери, або психологічні детективи, або щось містичне...  Для Вас ми зібрали наші кращі новинки для зимового читання.

 Книжка «Кохання, вареники чи підбори: що допомагає українкам підкорювати світ?»

    У виданні ви знайдете:

 – глибокий та цікавий аналіз менталітету і способу життя української жінки, в якому кожна гарантовано впізнає себе;

– систематизацію розрізнених знань про українок у єдину концепцію;

– широке охоплення тем: від стилю й особливостей догляду за собою до сімейних стосунків і сексуального життя;

– розповідь про сильні сторони українок і сфери життя, в яких вони завдяки особливостям менталітету здатні випередити іноземок;

– поради відомих українок;

– історії їхнього успіху;

– враження іноземців;

– ексклюзивні одкровення українських зірок, підкріплені фотоматеріалами.

Усе це – в легкій пізнавальній формі, розрахованій на широку аудиторію.

Про публічних жінок відверто розповідають, як вони збираються на побачення, першими освідчуються і за кого виходять заміж. Чи справді кожна українка вміє готувати борщ, навіщо ходить у спортзал та чому важливий манікюр? А ще в чому особливість виховання дітей по-українськи, чому жодна українка не обходиться без подруги та про відношення до сексу на першому побаченні.

    Єлизавета Даниловська, Cвiтлана Тарабарова, Ольга Харлан, Марiя Собко, Катерина Сільченко, Анна Кушнерук, Дар’я Коломієць, Наталя Левензон, Олена Мельник і Наталiя Подгорна є авторами видання.

 "До того часу, як почала активно подорожувати, про свою національність особливо ніколи не думала. Але де ж, як не за кордоном, тобі доводиться по декілька разів відповідати на славнозвісне питання "Where are you from?". І у процесі  пояснення, де географічно розташована наша країна, чим ми відрізняємося та чому варто приїздити до нас, для мене складалися обриси майбутніх історій, які знайдуть свою домівку на сторінках цієї книжки" - коментує Єлизавета Даниловська.


 Книжка покликана стати путівником як для самих українок, підказуючи їм шлях до самореалізації, щасливого сімейного життя, краси, так і для іноземців, які прагнуть пізнати тонку українську душу.

Хочеш стати майстром із несерйозної балаканини  стався до неї серйозно. 

Автор книги «Говорити легко та невимушено. Як стати приємним співрозмовником» Керол Флемінґ — фахівець в області комунікативних навичок, авторка кількох книг. Вона почала свою кар’єру з професії логопеда після закінчення Північно-Західного університету з докторським ступенем в області комунікаційних розладів, а згодом пройшла довгий шлях від «лікування пацієнтів» до «допомоги клієнтам», від логопеда до тренера з техніки мови.У світі немає більш важливого комунікативного досвіду, ніж уміння вести бесіди. Знавець мовних вихилясів, тренерка з техніки мов та майстер спорту з вишуканих бесід Керол Флемінґ допоможе вдосконалити комунікативні навички. З її допомогою Ви навчитеся:

 – легко починати розмову та елегантно «виходити» з неї;

– підтримувати бесіду одразу з декількома співрозмовниками;

– правильно їсти, пити та рухатися під час розмови;

– надавати своїй вимові максимальної привабливості;

– бути уважним та цікавим співрозмовником;

– заводити нові корисні знайомства завдяки комунікативним навичкам.

     Ця книжка – про численні аспекти "легкої світської бесіди" і мистецтво красиво розмовляти. 

"Якщо треба попрактикуватись у вмінні вести невимушену та приємну світську бесіду, я виведу вас із затінку й направлю на сонячний бік вулиці, – закликає авторка. – Я витягну вас із вашого мікросвіту та відправлю в макрокосм, де ви зустрінете інших людей. Для багатьох із вас ті інші люди перебувають по інший бік стіни, яку називають "соціофобія" Ви вийдете зі свого "внутрішнього світу" назустріч новим стосункам, чого ніколи б не трапилося, якби ви продовжували концентрувати увагу лише на собі".

 Оскільки мистецтво красиво розмовляти — секрет особистого успіху кожного з нас, а все довкола починається зі слова, то нехай це буде легко, невимушено та вишукано!


Про те, чому порушується гармонія у стосунках, розповідають автори бестселеру «Парадокс пристрасті» клінічний психолог  Дін Деліс  і письменниця Касандра Філліпс

Дін Деліс створив теорію на основі особистого досвіду і медичної практики, прикладам з якої він відводить чималу кількість сторінок своєї книги.

Якщо ви відчуваєте, що у ваших стосунках виникає тріщина, прочитайте цю книгу. Вона дасть не тільки багату поживу для роздумів, а й конкретні поради щодо поліпшення стосунків. У ній багато прикладів з практики автора з детальним і покроковим описом, як варто чинити і як не варто.

Якщо у вашій родині є діти-підлітки, то рекомендуємо дати їм прочитати цю книгу, щоб вони змогли уникнути дурних помилок в майбутньому. Твір написаний простою мовою, з прикладами і повторами основної ідеї. Вперше книга була видана ще в 1990 році і отримала багато позитивних відгуків читачів.

Кохання — як поле битви: кожен змагається за право кохати і бути коханим. На жаль, нерідко трапляються такі стосунки, в яких один любить, а інший дозволяє себе любити. Для партнерів це сигнал про небезпеку, про пастку пристрасті, з якої можна звільнитися, послуговуючись порадами з цієї книжки. Хибні моделі поведінки, що створюють дисбаланс у стосунках, страх відмови, нерівність влади у взаєминах, тактика ревнощів, план створення «здорової дистанції», парадокс пошуку щастя в коханні — будь-яка з цих проблем пояснюється та вирішується. Поради авторів, перевірені часом і досвідом, допоможуть вам впоратися з труднощами, відновити баланс у стосунках, повернути пристрасть та романтичний запал.

 #новинки #ЦеЦікаво 


Немає коментарів:

Дописати коментар