четвер, 8 жовтня 2020 р.

# новинки

Як реагувати на запитання, чому завершилися ваші стосунки? Як знайти, виправити й повернути любов до себе після розриву стосунків чи розлучення та як не втратити віру в себе та людей? Що робити, якщо не буде з ким піти на вечірку або ніяк не скидатимуться зайві кілограми, коли вже настав час для нових побачень? На ці та інші запитання вам допоможе знайти відповіді книжка відомої письменниці та телеведучої Тамзен Фадаль «Знову вільна». Ця книжка є путівником від завершення шлюбу до нового життя, а також і до нових стосунків, якщо ви все-таки вирішите, що їх хочете.
«Мій батько завжди казав, що веде ззаду. Я не розуміла цього (як і безліч інших перлин його мудрості), доки це не знадобилося мені по-справжньому. Якщо ви, як і я, вперті, але вразливі всередині, наступного разу, коли відчуєте в собі готовність до кохання, шукайте людину, яка веде ззаду,- а не людину, що преться вперед і кидає вас».
Колишня керівниця бізнесом із пошуку партнерів відверто ділиться у своїй книжці історією свого розлучення, прийняття себе в новому статусі і перетворення на нову жінку. «Це ви тут винагорода» - ось що потрібно знати жінці про підготовку до нової свободи та нової себе. «Я додала до свого тижня восьмий день: ПРИЙДЕШНІЙ. І я приймаю ПРИЙДЕШНІЙ ДЕНЬ так, наче він сьогодні. Я перестала чекати на можливість щось зробити. Я роблю це зараз, бо зараз – це про нас і про час».
 
Емілі Нагоскі – експерт із 20-річним стажем у царині статевого виховання, докторка наук і авторка популярних книжок-сенсацій та низки наукових публікацій. Її бестселер «Як бажає жінка» потрапив до ТОП-5 книжок про науку за оцінкою Goodreads.
Так чого ж бажає жінка? Бути жаданою й жадати. Здавалося б, усе просто. Тоді чому у вашому інтимному житті бракує феєрверків пристрасті? Може з вами щось не так? Емілі Нагоскі знає відповіді на ці та інші запитання. На сторінках видання ви знайдете практики розкриття власного сексуального потенціалу, інформацію про ті самі «ідеальні умови», а також про зв`язок мозку й лібідо. Ви відкриєте те заповітне «щось», яке поліпшить ваше сексуальне життя і змінить розуміння того, що означає бути сексуальною, бажаною та здоровою. За версією Amazon це книжка №1 про жіноче сексуальне здоров`я.
Розанна Каспер – письменниця, підприємиця та мама, яка живе в Мілуокі, штат Вісконсин. Три роки тому, намагаючись змінити свою поведінку, дослідити цікаві речі, стати дисциплінованою, здоровішою, енергійнішою та продуктивнішою, вона почала власну подорож у світ 30-денних викликів. Відтоді вона навчилася медитувати, шити та розмовляти італійською мовою; припинила нарікати; відмовилася від цукру; взялася за гру на гітарі; почала вести щоденник і навчилася 15 хвилин тримати «планку». Про її пригоди та найновіші виклики можна прочитати на веб-сайті Hackerella.com.
«Велика книга 30-денних викликів: 60 програм формування звичок для кращого життя» це книга ідей. Ідей, які допоможуть вам вивчити щось нове, сформувати нову поведінку та здорові звички.
Тридцятиденні виклики – це дієві інструменти змін, оскільки спонукають робити (або не робити) певні кроки, навіть маленькі. У книзі ви знайдете шістдесят ідей 30-денних викликів для всіх аспектів життя – фізичної активності, харчування, догляду за собою, розвитку усвідомленості, продуктивності, стосунків, творчості та навчання. Ці програми допоможуть вам зосереджено і щодня виконувати завдання виклику, адже саме послідовність приводить до змін.



Грем Сімсіон – австралійський письменник із Мельбурна, автор оповідань, драматург, кіносценарист. Загальний наклад книжок автора – близько 5 мільйонів примірників. Дебютний роман «Проект «Розі» став справжньою сенсацією, його переклали 40 мовами. І ось знову герої «Проекту «Розі» з нами!
Роман «Ефект Розі» – легка та невимушена романтична комедія про подружнє життя й батьківство. Дон Тіллман – успішний учений генетик, який завжди дослухався до логіки й уникав будь-яких несподіванок. Навіть у пошуках супутниці життя він застосовував науковий підхід із чіткими вимогами, аж поки не зустрів примхливу й спонтанну Розі Джармен. Тепер Дон і Розі – щасливе подружжя, що мешкає в Нью-Йорку. І все було добре, доки його кохана не повідомила, що вагітна. Учений і гадки не має, що таке батьківство, а коли досліджує це питання – втрапляє у халепу із законом, яку приховує від дружини. На пару чекає багато випробувань і переживань, а також перевірка шлюбу на міцність, що може докорінно змінити героїв.
Ліз Бурбо – засновниця центру особистісного розвитку в Квебеці. Заняття за концепцією Бурбо проводяться у понад 20 країнах, а тренінги й семінари за її програмою допомогли майже 40 тисячам людей. Підсумки своїх досліджень Бурбо виклала у 17 книжках, які стали світовими бестселерами.
«Нам випала щаслива нагода жити за ери Водолія, яка несе необхідну енергію, щоб збагнути нарешті, наскільки важливо бути тими, ким ми хочемо бути. Опиратися цій новій енергії – це як плисти проти течії. Стає незручно, нестерпно, а отже, з кожним рухом дедалі тяжче. Це пояснює, чому нас не покидає враження, ніби справи у світі йдуть на гірше. А все тому, що ми досягли в історії людства вирішального моменту. Ми живемо в надзвичайний час, коли більше не можна ні повернути назад, ні сховати голову в пісок».
Ця епоха покликана стати дуже духовною. Більше, ніж будь-коли, ми повинні усвідомити своє его і здійснити свій життєвий план, що допоможе нашій душі очищатися і зростати. Зростати ж – це насамперед любити себе і інших. Давно мрієте змінити своє життя, але щось стає на заваді? Річ у тім, що ви просто не слухаєте своє тіло та нехтуєте його потребами. Для того, щоб навчитися тлумачити знаки, уникати захворювань та негативних думок , Ліз Бурбо пропонує низку простих вправ і медитацій. Зміцнивши здоров`я ментального, емоційного й фізичного тіл, ви зможете перепрограмувати свідомість і нарешті стати тими, ким завжди мріяли бути.
Бестселер «Слухай своє тіло – найкращого друга у всьому світі» побачив світ у 1987 році. За чверть століття було продано близько 800 тис. примірників, книжка була перекладена 19 мовами.
 
Книги знаходяться у відділі читальних залів Волинської обласної бібліотеки для юнацтва та з нетерпінням чекають на вас! До зустрічі!

  

Немає коментарів:

Дописати коментар