четвер, 3 травня 2018 р.

Час прокидатися і творити нову реальність! (14 мотивуючих книжок).




    Все для вашого успіху у нашій бібліотеці! Вашій увазі ми знову пропонуємо новинки літератури, котра допоможе вам максимально розкрити власний потенціал. Отже...
Дві  чудово ілюстрованих книги від Анни Барнз:

1.Барнс Анна. Як бути щасливим /Пер. З англ. А.Бірічева.


     Якщо ви дійсно щасливі, ви випромінюєте світло. Але як цього досягти? Трохи бажання, натхнення, виконання нескладних рекомендацій – і ви з захопленням відчуєте радість життя.

2.Барнс Анна. Як бути впевненим у собі /Пер. З англ. А.Бірічева.

      Упевненість не виникає сама по собі і потрібен час для того, щоб виховати її. Якщо у вас не завжди виходить почуватися спокійним та врівноваженим, ця книжка – те, що вам треба. Прості поради, висловлювання, що надихають і кумедні жарти, зібрані на сторінках ціх книжок, допоможуть зробити ваше життя яскравішим!

3.Балыко Д. Я, мужчина и НЛП. 20 техник для эффективного управления сильным полом.



      Я хочу будувати відносини з чоловіками за своїми правилами…Я хочу завжди розуміти, що відчуває моя кохана людина…Я не хочу вчитися на своїх помилках…Я хочу отримувати задоволення від спілкування з чоловіком та дарувати йому таке саме задоволення …
        Якщо все це про вас, дерзайте! Можна по-різному відноситися до НЛП, але неможливо не визнавати, що воно працює на 100%. Ця книга, написана практикуючим психологом, досвідченим тренером НЛП та, головне, успішною жінкою Діаною Балико, навчить вас використовувати найефективніші техніки НЛП у спілкуванні з чоловіками. Собі та чоловікам на радість!

4.Браун Брене. Дари недосконалості, Як полюбити себе таким, який ти є.

    Брене Браун – американська письменниця та психолог, професор Г’юстонського університету, вивчає проблеми сорому та вразливості.
    Ця книжка – результат приголомшливого дослідження: як люди сприймають свою недосконалість. Аналізуючи тисячі історій чоловіків та жінок у віці від 17 до 87, Брене Браун дійшла вражаючого висновку: щасливими людей робить не досягнення власного ідеалу, а визнання своєї недосконалості! Уміння відвертої і дотепної оповідачки та незмінного лідера інтернет-переглядів на конференції TED об’єднати науку з цікавою історією зробило «Дари недосконалості» бестселером №1 за версією The New York Times та забезпечило продаж 1,5 мільйона примірників!
     Що заважає людям почуватися щасливими? Ми самі себе змусили повірити, що щастя існує лише для досконалих людей, а ми недостатньо стрункі, розумні, привабливі, успішні або ж заможні, щоб його заслужити. Ми відчууваємо сором і тривожність, коли не можемо довести іншим власну неперевершеність, зрікаємось своїх принципів та нехтуємо талантами, аби відповідати чиїмось очікуванням. Проте стати щасливим легко – треба щиросердно прийняти свої недоліки і вразливість. Сміливість, співчуття та душевна близкість – дари недосконалості, що допоможуть відчути себе самодостатнім та щасливим і скерують на 10 головних дороговказів до щиросердного життя.

5.Вальдшмідт Д. Вийди за межі. Забудь про успіх – стань видатним! : як звичайні люди стають видатними.


Дивовижно, але успіх не залежить від того, скільки годин щодня ви працюєте, - такого висновку дійшов Ден Вальдшмідт, вивчаючи досвід тисячі звичайних людей, які стали видатними в різних сферах – бізнесі, науці, політиці та спорту.
Шеф-кухар ресторану, який поборов смертельну хворобу та отримав три зірки Мішлен; бігуни, які долають неймовірні відстані, пересилюючи себе; фігуристка Джоанні Рошетт, яка виступила на олімпіаді через три дні після смерті матері й здобула медаль, та багато інших.
Ця книжка змінить ваш світогляд і допоможе позбутися факторів, які стримують вашу здатність бути надзвичайним. Дізнайтеся про справжні складові успіху з понад 100 історій, що надихають та викликають безліч емоцій.

6.Гандапас Радислав. Харизма лідера.

Деякі люди мають непояснений вплив на оточення, вони ніби наділені даром викликати захоплення й вести за собою інших навіть у пекло. Вони досягають приголомшливих успіхів у бізнесі та політиці, здаються природженими лідерами, суперменами, надлюдьми. Що дає їм таку силу? Харизма.
На думку Радислава Гандапаса, це не містичний дар, а явище об’єктивної реальності, яке цілком можна «розщепити» й дослідити. Він ділиться результатами свого дослідження на прикладі видатних особистостей минулого й сучасності, показує, як потужного інструмента влади – психологію, місію, біографію, зовнішність лідерів, особливості іміджу й комунікації тощо, - а також говорить про харизму організацій і брендів.

7.Гарфорд Тім. Шкереберть. Як творчий безлад може змінити життя на краще.

         Де народжуються геніальні ідеї: за чистими столами бездоганних офісів чи серед творчого безладу? Яких рис вам бракує, щоб написати неповторну мелодію, винайти ліки, змінити хід історії, створити потужну бізнес-імперію, знайти справжнє кохання чи досягти вершин у політиці? Відповідями на ці та інші запитання Тім Гарфорд ділиться у книжці «Шкереберть». Проаналізувавши сотні експериментів, досліджень і ситуацій, він зрозумів, як розвинути креативність і створити щось дивовижне. А цікаві історії з життя Джобса, Безоса, Франкліна та інших видатних осіб переконають вас у дієвості його ідеї.
            Гарфорд концептуально підходить до ідеї про безлад, досліджуючи, чому жорсткі плани можуть мати руйнівний ефект, як непередбачувані лідери досягають свого і коли поступливість та імпровізація багато важать. Він пропонує ідеї, котрі можуть дати чимало користі як окремим людям, так і цілим підприємствам, які прагнуть залишатися в авангарді креативності.
Час прокидатися і творити нову реальність!
Тім Гарфорд — економіст, головний оглядач Financial Times, ведучий на BBC Radio 4.  Автор кількох бестселерів, зокрема книжки «Речі, що змінили світ. Історія економіки в 50 винаходах».

8.Геттінген Гебріел. Перегляд позитивного мислення: на основі нової науки про мотивацію.


  Американський психолог, професор Гебріел Еттіген, яка викладає в  Нью-Йоркському університеті, понад двадцять років досліджує складний феномен людської мотивації. Установки на позитивне мислення здобули популярність не лише в адептів нейро-лінгвістичного програмування, але й у запеклих оптимістів і мрійників. Однак на практиці приємні очікування чомусь не здійснюються. Чому так відбувається, що стає перепоною для досягнення бажаного і як уникнути негативних наслідків – основні питання, на які авторка відповідає детально й аргументовано, використовуючи дані найновіших наукових досліджень. Окрім того, вона розповідає цікаві історії з життя, відстежуючи причинно-наслідкові зв’язки між очікуваннями та результатами. Ця книжка – про бажання та перевірені механізми їх здійснення. Якщо у вас немає досвідченого коуча, який би допоміг вам досягнути цілей, або не діють випробувані методики, аналізуйте невдачі разом із Геттінген – і змінюйте мислення, себе та життя.

9.Каллан Джеймі Кет. Француженки не сплять на самоті: маленькі хитрощі, які допоможуть знайти велике кохання.
Чому француженки завжди мають сексуальний вигляд? Чому вони обожнюють флірт? Де французькі жінки знайомляться із чоловіками? Як вони обирають стильне вбрання?

У цій дотепній, проникливій і відвертій книзі ви дізнаєтеся, як знайти своє кохання, як зберегти романтичні почуття і радощі шлюбу. Відкрийте у собі француженку незалежно від того, де ви народилися!

10. Кові Ш. Сім звичок високоефективних підлітків: путівник підлітка до успіху


        Шон Кові — письменник, промовець, інноватор, видатний бізнесмен, автор популярних книжок по самовдосконаленню. Вивчаючи психологію підлітків, він виділив основні загальні риси перехідного віку: багато дітей мають проблеми у відносинах з оточуючими, більшість дітей хотіли б змінитися на краще. Книжка «7 звичок високоефективних підлітків» стала у пригоді багатьом читачам, які, виробивши у собі корисні звички, змінили своє життя на 180 градусів.
             Книжка Шона Кові — не просто повчальний текст, а дружній, графічний та з гумором написаний посібник для сучасних підлітків, що містить багато історій реальних людей, інфографіку, цікаві шрифти, аркуші для власних нотаток читача, питання для поглибленого вивчення та вправи, які дозволять наблизитися до мети маленькими кроками.

11.Коллінз Д. Від хорошого до величного? Чому одні компанії прориваються, а інші –ні.

      У цій книжці Коллінз аналізує діяльність і структуру компаній, яким вдалося здійснити прорив у вищу лігу бізнесу. Він відібрав фірми, які, попри всі кризи, п’ятнадцять років поспіль показували найкращі результати у своїй галузі. Як Gillette, Kimberly-Clark, Philip Morris та іншим вдалося взяти настільки високу планку? Джим Коллінз вивів формулу – дев’ять кроків, які допомагають розкрутити маховик успіху до швидкості, яка приносить шалені прибутки.

12.Стоянович Роман. Фріланс на західному ринку: Як розпочати та досягти успіху.


       Пропонована до вашої уваги книга допоможе розпочати кар’єру фрілансера,  обрати галузь спеціалізації та правильно організувати роботу з клієнтами зі США, Канади та Євросоюзу.
   Це, друге, видання книги доповнене описом основних інструментів, технологій та нововведень,  що з’явилися на ринку з часу виходу першого її видання, містить цікаві й корисні відомості про реалії роботи фрілансера та поради з пошуку підходящих завдань. Користуючись послугами запропонованих автором сервісів для пошуку робіт, фрілансер завжди матиме стабільне джерело отримання прибутку.

 13.Трейсі Брайан. Максимум успішності. Стратегії і навички для розкриття прихованого потенціалу.


            • Найефективніший посібник у сфері психології успіху
            • Від автора «Як керують найкращі» та «Зроби це зараз» 
            Чому одні люди успішні, а інші — ні? Брайан Трейсі знайшов відповідь на популярне запитання. Автор пропонує ефективну серію кроків для досягнення успіху, в основі якої лежать елементи психології, релігії, філософії, бізнесу, економіки, політики та історії. Ви зможете навчитися концентруватися на тому, що робите, бути переконливим та позитивним, використовувати 100% свого потенціалу. Більшість людей, які пройшли курси Брайана Трейсі, значно підвищили свій фінансовий прибуток та покращили життя.
            Про автора: Брайан Трейсі — професійний лектор, консультант, очільник Brian Tracy International, мільйонер, провідний фахівець у сфері особистісного розвитку, автор понад 60 книжок, написав і реалізував близько 300 навчальних програм в аудіо- та відеоформатах, проконсультував більш ніж 1000 компаній, провів близько 5000 переговорів та семінарів у США, Канаді та 55 інших країнах світу.
            Досить мріяти про успішність, час її досягати!

14.Харві С. Діяти як жінка, думати як чоловік.


       Чому навіть найрозумніші, найуспішніші та найпривабливіші жінки не завжди розуміють вчинки чоловіків і не мають щастя в особистому житті? На думку автора цієї книжки – видатного комедіанта, філантропа, ведучого суперпопулярної у США радіопередачі, присвяченої взаємовідносинам чоловіків і жінок, проблема полягає в тому, що жінки звертаються за порадами до інших жінок, хоча варто було б частіше радитися із чоловіками.
            Стів Харві надає прекрасну можливість проникати в думки представників сильної статі, аби отримувати відповіді на найпекучіші питання. Кумедну, часом сувору, але завжди щиру, цю книжку обов’язково слід прочитати ще й задля того, аби дізнатися, що насправді думають чоловіки про стосунки з жінками.





















Немає коментарів:

Дописати коментар