середу, 3 січня 2018 р.

12 мотивуючих книжок!

Всіх з Новим роком! Пропонуємо вашій увазі, першу цього року, підбірку мотивуючих книжок (12 !!!), які допоможуть вам змінити своє життя на краще. З нового року!

Мати мрію - це прекрасно, не робити все можливе для її досягнення - нерозумно. Але де взяти мотивацію, як знайти силу волі, як поставити цілі? Про все це і про багато іншого розкажуть мотивуючі книги!

Гладуелл М. «Спалах! Сила несвідомих думок або як не заважати мозку приймати рішення».


         Найважливіші рішення ми приймаємо у перші 2 секунди – на підставі мимовільного погляду та інтуїції! Саме ця здатність нашого мозку діяти блискавично дала людству шанс на виживання. А чи можна використати її, аби й сьогодні досягати успіху? У своєму бестселері «Спалах» Малколм Гладуел  - поп-соціолог і журналіст The Washington Post I The New Yorker, котрого називають «найбільш оригінальним американським журналістом», доводить нам, що обрати собі пару на все життя, виважено віддати свій голос на виборах, з першого погляду оцінити бізнес-партнера допоможе сила несвідомих думок – не дар обраних, а вміння, яке можна розвинути!
Грей Д. «За межами Марса та Венери: магія стосунків у бурхливому сьогоденні».


Чоловіки з Марса, а жінки – з Венери. Як часто доводиться чути таке твердження, чи не так? Але ж традиційні, усталені й нерідко стереотипні ролі в парах змінилися, еволюціонували, тому здатність пристосовуватися до цих змін – це ключ до успішних стосунків. Джон Грей – американський письменник, сімейний психотерапевт, викладач, автор кількох бестселерів, описує ситуацію з обох боків і запевняє: призвичаївшись до нових ролей, ми всі зможемо бути коханими, поміченими й почутими в особистих стосунках. Ця книжка навчить вас розуміти свою половинку, досягати взаємного щастя, граничної відвертості та справжнього кохання.
 Кемерон Д. «Шлях митця. Духовна дорога до примноження творчості».


Якщо ви перебуваєте у творчій кризі, не бачите, куди рухатися далі та як реалізувати свій творчий потенціал, ця книжка допоможе подолати внутрішні та зовнішні перешкоди та відкрити у собі митця.
«Шлях митця» Джулії Кемерон- це практичний  курс, розрахований на 12 тижнів щоденних занять, що допоможе митцю-початківцю, а ним може стати кожен, розгледіти і розбудити в собі нові, несподівані таланти, приспані скептицизмом, насмішками, некомпетентною критикою та різними комплексами. Найкращою рекламою книги є слова Елізабет Гілберт:» Протягом останніх 10 років я тричі проходила програму «Шляху митця», щоразу відкриваючи для себе щось несподіване і важливе. Щоб показати, як сильно ця програма вплинула на мене, коли я проходила її вперше, напишу кілька прикладів. До того часу, як я завершила програму, я знала, що хочу: 1) помандрувати в Італію і вивчити італійську; 2) побувати в одному з ашрамів у Індії; 3) повернутися в Індонезію, щоб повчитися у літнього цілітеля, з яким я колись там познайомилася. Нам усім добре відомо, що без «шляху митця» не було би «Їсти, молитися, кохати».
Ларссен Е.Б. «Тепер! Лови мить – це твоє все».


«Тепер!» - книжка для тих, у кого час від часу з’являється відчуття, що життя проходить повз і жити просто ніколи через шалений коловорот повсякденних справ, тиск обов’язків і обставин. Гадаєте, таке замкнене коло неможливо розірвати? Помиляєтеся! Колишній спецпризначенець, а нині  - відомий норвезький бізнес-консультант та один з найзатребуваніших на Заході коучів Ерік Бертран Ларссен у цій книжці доводить, що це до снаги кожному. Прочитавши її, ви навчитеся діставати задоволення від кожної миті буття за будь-яких умов та навіть всупереч їм.
Макгонігал К. «Сила волі. Шлях до влади над собою».


Мова, література, математика, фізика, хімія. А що було б, якби у школах і університетах нас учили розвивати силу волі? Наскільки успішними ми могли б стати? У програмі Стенфорду справді можна найти такий курс – «Наука сили волі». Його викладачка Келлі Макгонігал допомогла тисячам людей змінитися: кинути пити чи курити, пробігти марафон, зайнятися спортом, створити власний бізнес, налагодити стосунки в сім’ї тощо. Свою методику вона узагальнила в цій книжці. Авторка як науковець показує, як влаштовано наше мислення, чому ми уникаємо змін і сповна не використовуємо власного потенціалу. Крім теорії, Макгонігал подає безліч фактів іих прикладів. Та найбільша перевага книжки – це практики, які допомагають вам тренувати мозок. Виявляється, його можна тренувати, як і м’язи.
Ризов І. Я завжди знаю що сказати. Книга-тренінг і успішних перемовин.


На перший погляд може видатися, що книга «Я завжди знаю що сказати» - це синопсис шаблонів і мовних кліше з ділового спілкування чи ведення перемовин. Та насправді це інтерактивне тренінг-видання, підкреплене не лише теорією успішності комунікації, а й купою практичних завдань, по виконанні яких ви матиме змогу отримати коментарі І. Ризова щодо свої результатів. Із цєї книги ви дізнаєтеся, як вести перемовини, утримувати увагу співрозмовника й досягати результатів, які необхідні саме вам.
2 книги Луїзи Хей: «Внутрення мудрость» и «Исцели свое тело любовью».


Центр мудрості, який ми постійно шукаємо і мріємо знайти, міститься в нас. Це твердження Луїзи Хей – всесвітньо відомої авторки бестселерів у жанрі популярної психології, відкриває кожній людині необмежені можливості у будівництві своєї дійсності і майбутнього.Ви можете змінити своє життя на краще силою свої думок! Це випробувала на собі сама Луїза Хей та її послідовники – мільйони людей у світі.
Крім позитивних афірмацій на кожен день та на усі випадки життя, в книзі «Внутрішня мудрість» ви знайдете унікальну теорію Луїзи Хей, присвячену кольорам і числам. З допомогою спеціальних таблиць і методик ви зможете розрахувати свій особистий рік, місяць і день, а також взнати як їх застосовувати для досягнення успіху.

«Исцели своё тело любовью». На базі чисельних досліджень Луїза Хей склала список з 500 найбільш розповсюджених хвороб та методів їх ментального лікування. Все, що потрібно зробити, - це відмовитися від звичного стереотипу, котрий затримує хворобу у вашому тілі. Це одна тз найуспішніших книг автора, присвячених темі здоров’я.
Чепмен Г. «Пять языков любви. Актуально для всех, а не только для супружеских пар".

Автор запрошує читачів у захоплюючу подорож, під час якої вони стикнуться з особистим життям багатьох молодих людей і зрозуміють, що найцінніше в житті –це дарувати й отримувати любов.
Шарма Р. «Лідер без титулу»

«Для того щоб бути лідером, титул не потрібен», – стверджує Робін Шарма, знаний і шанований у бізнесових колах консультант з питань собистісного розвитку. Він руйнує міфи про застарілі методи лідерства, а натомість вчить, як найповніше реалізувати свій лідерський потенціал та амбіційні плани і як, скористашись поданими у книзі порадами, методиками і техніками, змінити на краще своє життя та навколишній світ.
Шарма Р. «Святий, Серфінгіст і Директор».



Джек Валентайн, якого непокоїть відчуття власної недосконалості, вирушає на пошуки мудрості, щоб стати щасливішим, покращити здоров'я і змінити власне життя на краще. Завдяки знайомству із трьома дивовижними вчителями він дізнається про могутню філософію, здатну змінювати реальність і долю людини.
Шер Б., Сміт Б. «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти справді бажаєш і як цього досягти».

       Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, але не визначилися, у який бік рухатися, якщо відчуваєте у собі приховані таланти і маєте заповітні мрії – ця книга саме для вас. Барбара Шер – хрещена мати коучингу, а загальний наклад її семи бестселерів сягнув кількох мільйонів примірників! Зіркове продовження «Мистецтва мріяти» і бестселер за версією New York Times «Мрій правильно» - для тих, хто мріє про справжній успіх і гідне життя.

        Якщо вас зацікавили ці чудові книжки, пам'ятайте: вони чекають своїх вдячних читачів у відділі читальних залів!


         

Немає коментарів:

Дописати коментар