пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

"Лавандова майстерка".

 

    23 серпня у рамках благодійної вуличної акції "Мій прапор — блакитно-жовтий" після невеликої перерви знов почала працювати наша екомайстерка. І саме у цей день це була «Лавандова майстерка» з виготовлення оригінальних ароматних саше з цією рослиною.💜

    При слові «лаванда» більшість з нас уявляють приголомшливі безкраї поля з романтичної листівки. Деякі згадають вишуканий парфум або заспокійливий аромат вечірньої ванни. І тільки деякі знайомі з іншою стороною цієї чудової рослини. Численними дослідженнями була доведена користь лаванди в медицині і косметології, її цікаві властивості знайшли застосування в побуті та кулінарії. Лаванда - це дивовижний дар природи, що володіє цілющими властивостями . сприятливо впливає на нервову систему людини, викликає позитивні емоції та допомагає знизити рівень стресу. Люди приписували цим квітам магічний вплив, вважали оберегом.

    Лавандове саше – це чудовий подарунок, особливо коли цей презент виготовлений власноруч. Дорослі і діти з задоволенням наповнювали мішечки ароматною рослиною, обирали стрічечки в тон тканинці, але неодмінно в кольорах лаванди : світлого відтінку бузкового або фіолетового кольору. Бо це була «Лавандова майстерка».











Немає коментарів:

Дописати коментар