четвер, 19 січня 2023 р.

Джексон Мак-Кензі «Psychopath Free. Як звільнитись від токсичних стосунків і не стати жертвою» .

 

Автор цієї книги, виданої харківським видавництвом Vivat, – Джексон Мак-Кензі – співзасновник онлайн-спільноти PsychopathFree.com, ресурсу, який щомісяця стає у пригоді мільйонам жертв токсичних стосунків та надає їм одну з найкращих систем морального зцілення. «Я не можу виправити нездорові стосунки (оскільки токсичні люди не здатні змінюватися), проте можу допомогти вам розпочати все знову. І я обіцяю, що ви знову зможете радіти. Ви навчитеся довіряти власній інтуїції. Ви будете йти життям, наділені мудрим досвідом людини, що поборола недугу…Але спочатку ви маєте забути все, що, як вважаєте, знаєте про людей. Для того, щоб зрозуміти психопата, треба звільнитись від основних емоційних інстинктів. Пам`ятайте, що психопати полюють на великодушних людей. Вони паразитують на потребі бути коханими. Вони маніпулюють і спекулюють співчуттям».

      Отож, керуючись особистим досвідом, Мак-Кензі допомагає           людям, що потребують підтримки, віднайти щастя і любов. Зазвичай люди понад усе прагнуть гармонійних стосунків. Та коли взаємини перетворюються на суцільне катування, саме потерпілі будь-що прагнуть примирення, у такий спосіб завдаючи собі ще більшої шкоди.
      Ця книжка дарує надію на зцілення від токсичних стосунків. Автор, спираючись на власний досвід, пропонує систему методів, які допоможуть розпізнати руйнівні відносини не лише в особистому житті, а й у професійній сфері та відкритися до нового кохання і щастя. Запропоновані поради допоможуть подолати невпевненість, запобігти депресії, віднайти рівновагу. Замисліться над своїми стосунками та переконайтеся, що не стали жертвою маніпуляцій.

        З нетерпінням чекатимемо на вас у читальній залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва!

 

 

         


Немає коментарів:

Дописати коментар