неділю, 4 листопада 2018 р.

15 новинок! Мотивуючи книжки.

   Сьогодні ми хочемо ознайомити вас з черговою підбіркою мотивуючих книжок. Нова порція корисних  осінніх вітамінів позитивного налаштування на життя. Розпочинаємо!
  
   1.Бен-Шахар Т. Бути щасливіше. Сьогодні. Зараз. Назавжди.
   Чи замислювалися ви коли-небудь над тим, що щастя – це стан, у якому можна перебувати постійно? Автор робить крок  уперед, заявляючи про те, що щастя – це наука, яку необхідно вивчати та популяризовати.
   Ця книжка побачила світ завдяки співпраці викладача зі студентами, які присвятили себе вивченню глобального питання: яким чином ми можемо допомогти собі та іншим стати щасливими? Тема не нова, проте автор висловлює досить цікаву точку зору: кожен із нас може стати ще щасливішим.
   Отже, це не просто книжка, яка припадає пилом у книжковій шафі, це те, що змінить ваше життя на краще. Кожна сторінка  цього видання сповнена мудрості, яку хочеться запам’ятати.

2. Бретт Регіна. Бог ніколи не моргає: 50 уроків які змінять твоє життя.

     Двічі фіналіст Пулітцерівської премії, Регіна Бретт – відома американська журналістка і лауреат численних премій за журналістську діяльність. Її життєвий шлях не був безхмарним. Одинадцята дитина в родині, у 16 вона вже зловживала алкоголем, у 21 стала матір’ю-одиначкою, у 41 захворіла на рак. Проте життєві випробування, здається, лише загартували цю надзвичайну жінку. Поборовши хворобу, она зібрала свої роздуми про життя в книгу. Її 50 уроків – це колекція життєвих притч, інколі кумедних, частіше зворушливих, проте завжди непересічних і повчальних. Це досвід, який авторка винесла з власного минулого, зі своїх помилок, поразок, випробувань та перемог. Якщо вам сумно, якщо здається, що світ до вас несправедливий, і вам терміново потрібна підтримка – просто відкрийте цю книгу. Знайдіть той самий урок, який важливий для вас зараз. Прочитайте його. І посміхніться. Тому що, як каже Регіна Бретт, життя не перев’язане стрічкою з бантом, та це все одно подарунок!

3. Вандеркам Лора. Я знаю, як їй все вдається: тайм-менеджмент успішних жінок.

     Існує стереотип, що жінка, яка займається розвитком кар’єри, навряд чи матиме щасливий шлюб, час для дітей, соціальне життя, хобі, не кажучи вже про повноцінний сон. Та балансу між особистими і робочими справами насправді можна досягти. Адже всі ці стереотипи просто ігнорують тих жінок, яким вдалося це зробити. Експертка тайм-менеджменту Лора Вандеркам вирішила не сліпо довіряти балачкам, а зібрати перевірені дані. Вона проаналізувала хронометраж з життя жінок, які заробляють щонайменше $100 000 на рік, і на прикладі сотень історій довела: не варто відмовлятися від того, що ви дійсно любите, потрібно лише правильно організувати свій час. Книжка «Я знаю, як їй все вдається» навчить вас це робити і надихне побудувати «життя, яке працює».

4. Гадецький Олег. Закони долі або три кроки до успіху та щастя.

    У цій книзі подано проект цілісної й гармонійної психології. Це буквально квінтесенція всієї психологічної інформації, вивіреної й екологічної стосовно Законів Усесвіту. За допомогою наведених методів ви зможете подолати важкі життєві ситуації, навчитися формувати бажану для вас реальність, створити глибокі, довірчі стосунки в родині, досягнете матеріального добробуту у своєму житті, зрозумієте фундаментальні принципи здоров’я, розкриєте інтуїцію, усвідомите своє призначення.

   Книга написана живою мовою. На її сторінках ви не будете нудьгувати. Численні вправи, домашні завдання, приклади та притчі спонукають вас шукати відповіді на найголовніші питання й навчать мистецтва цілісного та гармонійного життя.

5. Джей Эй. Шмузинг: золотое правило успеха. Как правильно общаться с людьми и при этом всегда оказываться в выигрыше.

   Ви хочете досягнути успіху у бізнесі, навчанні та вирішити всі проблеми свого особистого життя?  Заключити вигідну угоду, справляти приємне враження під час працевлаштування? Просто провести відпустку, не відчуваючи дрібних побутових перешкод, котрі здатні зіпсувати нам відпочинок?
     Книга «Шмузинг: Золоте правило успіху» буде чудовим посібником для тих, хто зрозумів, що головне у житті – люди і вміння з ними спілкуватися.
   Автору цього дійсно золотого посібника вдалося звести свої життєві труднощі до мінімуму. Він готовий навчити вас навіть під час першого знайомства викликати  чудові враження серед оточуючих, використовуючи свій природній шарм завойовувати серця людей.

6. Іставей Роб. Як запамятовувати (майже) все і завжди? Приголомшливі лайфхаки для прокачки вашої памяти.


    А ви знали, що звичайна рибка має здатність памятати щось або когось тільки три секунди? Тож якщо ви не хочете бути рибкою і мрієте прокачати свою память до супергеройського рівня, Роб Іставей  легко допоможе вам у цій справі. Що таке память? Як вона працює? Як запамятати все? Ця книжка містить цікаві практичні завдання й техніки запам’ятовування , реальні історії, незвичайні експерименти та дієві справи. Хто сказав, що всього не запамятати? Прокачайте память на максимум, перетворивши  мозок на справжній компютер, у якому знайдеться місце для файлу будь-якого розміру.

7. Кеннеді Гевін. Домовлятися завжди.
   Книжка №1 з переговорів! Згадайте скільки разів ви втрачали жадані контракти лише через те, що програвали на переговорах. А як часто власні діти ставлять вас у безвихідь? Проаналізуйте останню розмову з друзями, адже щодня ми проводимо десятки переговорів, навіть не помічаючи цього.
   Цей посібник з успіху допоможе вам: а/ досягти максимуму в будь-яких формах спілкування; б/ розібратися в стратегічних підходах до переговорів; в/ опанувати безпрограшні тактичні прийоми; г/ дізнатися про типи співрозмовників, розпізнати їх та перемогти; д/ отримати бажане й назавжди змінити життя!
    Книжка стане в нагоді під час переговорів із клієнтами, партнерами, підлеглими, постачальниками, керівниками й навіть у сімейних стосунках.
    Як результт ви налагодите родинні відносини, навчитеся укладати складні контракти та навіть  купувати автівку зі значною знижкою. 

8. Козлов Н. Семнадцать мгновений успеха: стратегии лидерства.

  Микола Козлов–відомий психолог, директор Навчального Центру практичної психології «Синтон», засновник однойменного молодіжного Клубу практичної психології, автор методичних розробок «Синтон-програми» для роботи з молоддю і школярами, автор популярних книг .

   Кому більше дано, з того більше вимагають. По відношенню до лідерів це не так! Якщо ви хочете мати в житті більше – вам вигідно стати лідером. Якщо ви хочете в житті зробити набагато більше – ви повинні стати лідером. Лідер – це той,, хто має перевагу. Лідер – це той, кому дозволено мати перевагу. Лідер – це той, під кого пишуться закони.
    Це книга про те, як стати лідером!

9. Козлов Н. Формула успеха, или Философия жизни эффективного человека.

     Ця книга про те як бути ефективним в будь-якій справі. Автор представляє новий напрям в психології – Синтез-технологію. Поєднуючи у собі все, що перевірено практикою і реально працює, вона має своє обличчя. В першу чергу це не лозунговий, а діловий стиль і мова, технологічність підходу, чіткий та простий опис методик та засобів: практичку потрібен зрозумілий алгоритм, яким запам’ятовується. Синтез-технологія – це психологія дії, а не спостереження, це зібрання «ноу-хау», послідовно вибудована система. Це- реальна психологія для ділових та ефективних людей: для підприємців та психологів, керівників та домогосподарок, для всіх, хто хоче стати універсальним бізнесменом.

10. Кондо Марі. Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди.




    Марі Кондо допомагає людям перетворити їхні захаращені приміщення на затишні та просторі оселі. За три місяці її метод звільнення від непотрібу став справжнім міжнародним бестселером. За версією The Times, Марі названо однією зі ста найвпливовіших людей світу! Її статті опубліковано в найвідоміших часописах світу, які вважають її видатним гуру з акуратності та принцесою-воїном у боротьбі з безладом.
     Ви знайдете поради щодо зберігання одягу, книжок, документів, фотографій та організації вашого простору. «Перезавантажте» ваше життя назавжди!

11.Коструб Віктор. Стрибнути вище себе: коли неможливе можливо.
   Книга є частиною масштабних освітніх проектів Віктора Коструба- бізнесмена, ведучого, викладача (США), спрямованих на виховання нового покоління бізнесменів та лідерів. Як подолати страх, починаючи свою справу? Як грамотно побудувати бізнес і вивести його на новий рівень? На ці питання автор дає відповіді з точки зору біблійних принципів управління, ефективність яких доведена на практиці.

12. Росс С., Карлсон К.С. Скажи «Да» своему потенциалу.
     Якщо Ви подібні до  більшості людей, це означає, що Ви використовуєте 10% свого потенціалу, даного Вам Богом; інші 90% підпадають під категорію «Якби». У цій книзі, підприємець, мотиваційний оратор та мотиватор Скіп Росс ділиться відкритою ним формулою перетворення невикористовуемого потенціалу в динамічну та дивовижну якість життя. Це нее проста чергова книга про позитивне мислення, це практична допомога, котра перевірена досвідом власного життя автора. Тисячи людеей, що відвідали семінари Скіпа Росса переконались: його ідеї працюють! «Скажи «Да» свому потенціалу» - це захоплююча та змінююча життя концепція для бізнесменів, професіоналів, студентів та домогосподарок- кожному, хто зацікавлений  у більш щасливому, продуктивному та результативному житті.

13. Гілл Наполеон . Думай і багатій.



        Книга Наполеона Гілла - американського автора в області нової думки, одного з творців сучасного жанру «самодопомога» (англ. Self-help book). давно вже стала світовим бестелером і відома в усьому світі багато і багато років. Перше видання побачило світ ще в 1937 році і з тих пір впевненно займає перше місце у списку книжок, які обов’язково треба прочитати.
   Ця книга для тих хто хоче дізнатися, як подолати всі перешкоди і знайти успіх. Вона стане корисним посібником для всіх, хто прагне взяти контроль над своєю долею, шукає головну мету в житті, хто бажає стати заможним чи шукає ідею, яка допоможе досягти результативності в бізнесі.
   Тисячі людей, які використовували філософію цієї книги, стали багатшими. Вона вражає життєвою енергією і цілеспрямованістю. А це стане в нагоді вам в будь-якій справі.
   Попередження: Не вважайте, що якщо ви її прочитаєте то відразу розбагатієте, для цього ж все таки прийдеться гарненько попрацювати.

14. Шарма Робін. Монах, який продав свій "Феррарі"
     Найвідоміша книга Робіна Шарми - канадського письменника, одного з найвідоміших в Північній Америці фахівців з мотивації, лідерства та розвитку особистості,  «Монах, який продав свій Феррарі”, що стала бестселером у багатьох країнах світу, написана у вигляді притчі, яка розповідає нам незвичайну історію Джуліана Ментла- адвоката-мільйонера, якому довелося пережити духовну кризу. Занурення в древню культуру змінює його життя; він відкриває для себе дієві, мудрі практичні знання, які вчать нас:
- Радісно мислити;
- Жити відповідно до свого покликання;
- Усвідомити силу свого розуму й діяти мужньо;
- Берегти час - наше найбільше надбання;
- Дорожити взаєминами з іншими людьми;
- Жити сьогоденням.

15. Шер Барбара. Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш.
     «Мета цієї книги – зробити вас переможцем» – так уперше звернулася до читачів 1978 року колишня офіціантка та 44-річна самотня мати двох дітей Барбара Шер. За майже 40 років її перша з семи книг-бестселерів була видана мільйонами примірників та стала справжньою біблією для коуч- тренерів по всьому світі. Написані легко та натхненно, її книги допомогли мільйонам людей стати успішними, краще зрозуміти себе й здійснити свої мрії, перетворивши їх на чіткі цілі та зробивши реальністю. Пригадайте, ким ви мріяли бути, допоки життя не внесло жорсткі корективи, якими талантами були обдаровані. І дайте відповідь на непросте запитання: «Ким би ви могли стати?» Цікаві й оригінальні вправи допоможуть визначитися з цілями, розробити та візуалізувати стратегію їх досягнення та навчать долати труднощі. Переборіть свій страх, відпустіть минуле й рухайтеся вперед, бо життя надто коротке, а ваш унікальний потенціал надто цінний, аби марнувати його! 

   Невпинно мрійте, міцно стійте ногами на землі та втілюйте свої мрії в життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар