вівторок, 5 грудня 2017 р.

Новинки! 9 мотивуючих книжок.

Людині часто не вистачає рішучості змінити своє життя, вона все відкладає на потім, і продовжує безплідно мріяти про майбутні успіхи. Саме в таких випадках мотивуючі книги стають своєрідним «стусаном», який змушує взяти на себе відповідальність і зважитися на здійснення мрії.
Крім того, мотивуюча література здатна допомогти в важкі періоди, коли життя втрачає сенс і нічого не хочеться, коли перемагають апатія і депресія. Хороша книга володіє цілющими здібностями, вона заліковує душевні рани і вчить радіти кожній секунді життя! У кожної людини свої особливі мотивуючі видання, це може бути улюблений роман, біографія кумира або дитяча казка, одне в них спільне - вони допомагають знайти впевненість у власних силах. 
Ми пропонуємо вашій увазі 9 нових надходжень саме мотивуючої літератури. Заходьте до читальної зали, гортайте сторінки нових книжок та зважуйтесь  на зміни у своєму житті!

Елізабет Гілберт «Велика магія. Творче життя без страху».
         Елізабет Гілберт – авторка світових бестселерів «Їсти. Молитися, кохати» й «Природа всіх речей» - з нестримною енергією і витонченим гумором розповідає про те, як навчитися жити творчо й отримувати від цього насолоду. Вона переконана, що творчість – це дар, і тільки від нас залежить, чи ми ним скористаємось. Та не чекайте тут практичних порад на зразок тих, як збудувати блискучу кар’єру в царині мистецтва. Адже письменниця вважає, що всі ми – люди творчі, тому шукає відповіді на питання, які хвилюють кожного. Що таке покликання?.. Чи мусить справжній митець страждати?..Чому не варто перетворювати творчість на професію?.. Як не зациклюватися на невдачах?.. Куди втікають ідеї?..Чому допитливість важливіша за пристрасть?..Яка причина того, що інколі так важко порозумітися з натхненням?..І все це – тв дотепних історіях про пошук себе в оповідках про життя знаменитостей. Отож розгортайте цю захопливу книжку – вона безсумнівно стане однією з ваших улюблених!

Гретхен Рубін «Проект Щастя».
    Одного дощового дня в міському автобусі Гретхен Рубін запитувала себе: «Чого я хочу від життя?» І зрозуміла, що передовсім хоче бути щасливою. Так незвично було роздумувати над щастям, але вона вирішила присвятити цілий рік Проекту Щастя, який змінить її життя. І дійшла простої істини: працюючи над собою щодня, згідно плану, ви маленькими кроками наблизитесь до своїх мрій, здобудете на цьому шляху впевненість у собі, підтримку і визнання близьких вам людей.
    «Проект Щастя» - це книга ідей, яка синтезує тисячолітню мудрість та наукові дослідження, практичні поради та безцінний досвід жінки, яка, схоже, зрозуміла, що маленькі життеві зміни приводять за собою великі. От лише кожному варто вирішувати, що саме обрати і записати у свій проект, аби, зреалізувапвши його, відчути себе по-справжньому щасливим.

Маршалл Голдсміт та Марк Рейтер "Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути".
      Чи уявляли ви колись «себе ідеального»? А що зробили для того, щоб таким стати? Можливо, ви хотіли присвятити час рідним або почитати фахову книжку, але вже півтори години граєте в ігри на смартфоні. Давно мріяли схуднути, але не можете встояти перед ароматом тістечек. Середовище постійно віжволікає нас від мети так званими тригерами – ароматами, гаджетами та іншими дрібницями. Як «перемкнутися» зі спокуси на бажану дію. А потім перетворити це на звичку, розповість Маршалл Голдсміт.

Вільям Юрі «Сила позитивного НІ»
     «Те, чи кажемо ми Ні та як ми це робимо, визначає якість нашого життя», - стверджує Вільям Юрі, фахівець у царині переговорів і автор бестселерів про вміння домовлятися. На сторінках цієї книжки він розповідає про особливе – позитивне Ні, яке допомагає захистити себе та свої інтереси й водночас зберегти гарні стосунки з другою стороною. Політичні переговори, ведення бізнесу, суспільні справи, спілкування з рідними – мистецтво позитивного Ні гарантує успіх в усьому.

Стівен Р.Кові «Восьма звичка. Від ефективності до величі».
    Відомий бізнес-консультант, мотиваційний спікер, викладач і автор численних книжок, визнаний журналом Time одним з найбільш впливових американців, Стівен Кові пропонує доступний кожному рецепт розвитку людського генія. Його черговий світовий бестселер «Восьма звичка» є логічним продовженням знаменитої книжки «7 звичок надзвичайно ефективних людей».
   То що ж це за загадкова восьма звичка? Усе дуже просто – позбудьтеся колишнього способу життя і старих звичок, розвиньте в собі нові якості та несподівані здібності.
  «Восьма звичка» - це покрокова інструкція, як почати мислити по-новому і «зростити в собі» цілу нову звичку, щоб досягати потужної ефективності в еру інтелектуального працівника й успішно вирішувати проблеми у сім’ї, колективі та громаді.

       Кох Р. "Принцип 80/20".
    Майже за двадцять років, що минули з часу першої її публікації, книга «Принцип 80/20» стала класикою бізнес-літератури та світовим бестселером. Парадоксальним, але усталеним є той факт, що 80% досягнутого нами результату приносять лише 20% докладених зусиль. Це одне із тих положень, що пройшли випробування часом і які завжди враховують і якими керуються по-справжньому успішні люди й організації.
    Чи знаєте ви, наприклад, що 20% клієнтів приносять 80% доходів? Що за 20% часу ми виконуємо 80% роботи? У книзі автор пояснює, як за допомогою Принципу 80/20 можна досягти значно більшого, витрачаючи набагато менше зусиль, часу та ресурсів.
Камерон  Діаз. «Книга про довголіття. Наука про процес старіння, про біологічні властивості сили і привілейованість часу».
    У цій книзі вміщено поради та інформацію, що стосуються охорони здоров’я. Автори книги не ставлять перед собою завдання, щоб вона замінила поради лікаря та вважають, що це лише додаткова література до регулярного догляду за вашим здоров’ям, який здійснює ваш  лікар. Автори рекомендують  читачам звернутися по пораду до свого терапевта перед тим, як приступити до будь-якої медичної програми чи лікування. 
Філ Барден «Код  зламано або наука про те, що змушує купувати».
    Яка сила змушує людей купувати? Які процеси відбуваються в нашому мозку, коли він взаємодіє з товарами, що лежать на полицях магазинів чи зображені на екранах наших смартфонів?
   Філ Барден зумів захопливо і просто розкодувати силу впливу всіх важливих факторів, що за словами Майка Тайсона «першими завдають удару у відповідь» на наш споживчий вибір серед альтернативних варіантів. Зайти на рівень підсвідомості, подолати бар’єр рефлексивного мислення і зайняти своїм брендом чільне місце у голові споживача на рефлекторному рівні – основна мета сучасного маркетингу. Ця книжка про те, як перемогти у безкомпромісній боротьбі за швидку позитивну емоцію, за імпульсивну дозу гормона щастя, від  якої покупець уже ніколи не зможе відмовитись. Книжку пвинні також прочитати усі, хто здійснює покупки, щоб протидіяти хижим атакам віроломних брендів на наш вразливий мозок споживача.
Аллен Карр. «Легкий спосіб кинути курити»
    Усе, що вам потрібно для того, щоб кинути курити, - це ця книга. Вам нема чого боятися, ви не наберете вагу і не відчуєте, ніби вам чогось бракує, - ви навіть можете продовжувати палити, поки її  читаєте. «Легкий спосіб кинути курити» - дійсно ефективний метод, який набув широкої популярності та має величезний успіх у багатьох країнах світу. Прочитавши цю книгу, ви позбудетеся згубної звички та відчуєте незвичайну свободу. Починайте негайно!

  Читайте мотивуючу літературу, отримуйте натхнення і перестаньте відкладати зміни на потім, тоді ваше життя обов'язково стане таким, яким ви хочете його бачити!

Немає коментарів:

Дописати коментар